Palvelut

Erikoisrakentaminen

Vahva osaamisemme ja pitkä kokemus tulee esiin erityisesti haastavissa erikoistilojen rakennushankkeissa kohteissa. Kun kyseessä on uniikki ja joukosta erottuva ratkaisu, olemme oikea valinta kumppaniksesi.

Käytössäsi on joukko alan huippuammattilaisia, joille työn paras anti on haastavien projektien suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa ja lopulta laadukkain mahdollinen toteutus.

Erikoistilojen- ja ratkaisujen toteutus vaatii ennen kaikkea luovuutta ja rakennusteknillistä näkemyksellisyyttä. Näillä ominaisuuksilla mahdollistamme mitä monipuolisimpia kokonaisuuksia. Suhteutamme toimenpiteet aina käytössä olevaan budjettiin siten, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Jos epäilet budjettisi riittävyyttä unelmiesi toteuttamiseksi, on hyvä muistaa, että usein suhteellisesti pienet kompromissit voivat tuoda merkittäviä säästöjä isossa kuvassa. Kanssamme perusteellisesti suunnitteltuna uniikki tilasi herää henkiin.

Emme säikähdä suurempiakaan unelmiasi! Ota rohkeasti yhteyttä, ja löydetään yhdessä paras mahdollinen toteutustapa hankkeellesi.

Katso myös muut palvelumme

Rakentajille ja taloyhtiöille

Rakennusvalvonta, rakennuspiirustukset…

Korjausrakentaminen

Teemme monimuotoista korjausrakentamista.

Kylpyhuoneremontit

Laadukas kylpyhuoneremontti tarvitsee tekijäkseen ammattitaitoisen osaajan.

Projektin johto / Vastaava mestari

Tilaa meiltä kokenut rakennusmestari projektin johtajaksi, ja takaa hankkeesi onnistuminen!

Sisustussuunnittelu

Meiltä saat halutessasi koko paketin remontin suunnittelusta toteutukseen.

Toimitilojen remontti

Teemme monimuotoista korjausrakentamista.

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

Katsotaan yhdessä, millaiselle korjaustyölle kiinteistössänne olisi tarvetta. Meillä on toimisto Vaasassa, mutta palvelemme sinua tarvittaessa koko Pohjanmaan alueella. Lisäksi jos taloyhtiönne haluaa rakennusmestarin valvomaan taloyhtiössänne toteutettavia korjaushankkeita, olemme käytettävissänne.