Palvelut

Terassin rakentaminen

Haaveiletko terassista pihan aurinkopaikassa?

Miksi valita Rakennus Viiru terassin rakennusprojektiisi?

  • Asiantuntemus ja kokemus: Meillä on vuosien kokemus terassien rakentamisesta. Taitavat ammattilaisemme tuntevat alan parhaat käytännöt – meillä on tarvittava ”pelisilmä” myös yksityiskohtiin!
  • Laadukkaat materiaalit: Käytämme vain laadukkaita materiaaleja toteutuksessa, jotta terassi palvelee vuosia ja säilyttää kauneutensa myös tulevaisuudessa.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen asiakas ja jokainen koti on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme aina tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja, jotka ovat mitoitettu annetun budjetin puitteisiin.
  • Suunnittelu ja neuvonta: Autamme sinua suunnittelemaan terassisi alusta alkaen. Ammattitaitoiset suunnittelijamme voivat auttaa sinua valitsemaan sopivan koon, muodon, materiaalit ja lisäominaisuudet.
  • Luotettavuus ja aikataulussa pysyminen: Olemme ylpeitä siitä, että sitoudumme toimittamaan työn sovitussa aikataulussa ja noudatamme sovittuja sopimuksia.

Oletko haaveillut kauniista ja funktionaalisesta terassista? Anna Rakennus Viirun auttaa projektissa, ja keskity itse nauttimiseen! Terassin rakentaminen on ammattitaitoa ja kokemusata vaativaa rakennustyötä; vain huolellisesti suunniteltu ja toteutettu terassi palvelee vuosia. Terassien rakentaminen on Rakennus Viirun ominta osaamista – olemme toteuttaneet vuosien varrella kymmeniä erilaisia terassihankkeita.

Autamme sinua suunnittelemaan terassin, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Yhdessä voimme luoda toimivan ja tyylikkään terassiratkaisun. Muista, että tarjoamme myös viimeistelytöitä, kuten kaiteiden, portaiden ja valaistusratkaisujen asennusta. Nämä yksityiskohdat viimeistelevät terassin ilmeen ja lisäävät sen toimivuutta ja esim. turvallisuutta lapsiperheille.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi terassi.

Tarjouspyyntö

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso myös muut palvelumme

Rakentajille ja taloyhtiöille

Rakennusvalvonta, rakennuspiirustukset…

Korjausrakentaminen

Teemme monimuotoista korjausrakentamista.

Kylpyhuoneremontit

Laadukas kylpyhuoneremontti tarvitsee tekijäkseen ammattitaitoisen osaajan.

Erikoistilarakentaminen

Vahva osaamisemme tulee parhaiten esille haastavissa korjausrakentamisen kohteissa, joissa rakennetaan toimivan ympäristön keskellä.

Projektin johto / Vastaava mestari

Tilaa meiltä kokenut rakennusmestari projektin johtajaksi, ja takaa hankkeesi onnistuminen!

Sisustussuunnittelu

Meiltä saat halutessasi koko paketin remontin suunnittelusta toteutukseen.

Toimitilojen remontti

Teemme monimuotoista korjausrakentamista.

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

Katsotaan yhdessä, millaiselle korjaustyölle kiinteistössänne olisi tarvetta. Meillä on toimisto Vaasassa, mutta palvelemme sinua tarvittaessa koko Pohjanmaan alueella. Lisäksi jos taloyhtiönne haluaa rakennusmestarin valvomaan taloyhtiössänne toteutettavia korjaushankkeita, olemme käytettävissänne.