Laatu

Rakennusliikkeemme keskeisin arvo on työn ja palvelun korkea laatu. Laadun lähtökohtana on huolellinen tutustuminen jokaiseen kohteeseen.

Rakennusliikkeemme keskeisin arvo on työn ja palvelun korkea laatu

Rakennusliikkeemme keskeisin arvo on työn ja palvelun korkea laatu. Laadun lähtökohtana on huolellinen tutustuminen jokaiseen kohteeseen. Kohteen ominaispiirteet huomioiden luomme aikataulun, johon työvaiheiden suunnittelu ja yhteensovittaminen perustuvat. Rakennusyrityksen laadunvalvonta perustuu työnjohtajan ylläpitämään ja ajantasaiseen webbipohjaiseen ohjelmaan, josta nähdään huoneistokohtaisesti tehdyt tarkastukset päivämäärineen, mukaan lukien kohteesta mitatut arvot sekä niistä otetut näytepalat.

Sertifikaatit

Märkätilojen vedeneristäminen on tarkkaa työtä, jossa ei vain levitetä vedeneristettä seinään ja lattiaan, vaan tehdään märkätilaan vesitiivis vedeneristys, eli lopputulos, jossa sekä vedeneriste että sen läpiviennit (lattiakaivoliitos, hanaliitokset, muut läpiviennit) ja kynnys ovat vesitiiviitä. Markkinoilla on paljon erilaisia tuotteita, joiden keskinäiset erot ja yhteensopivuudet pitää ymmärtää, sekä se, miten toteutetaan märkätilaan vesitiivis pintarakenne. Sertifioitu ammattilainen myös ymmärtää kosteuden liikkeet rakenteessa sekä tuntee voimassaolevan lainsäädännön riittävin osin. Koulutuksen sisältö löytyy kohdasta märkätilojen vedeneristäjän koulutus.

Haluatko maalata seinät tai vaikka muovata koko toimitilan layoutin täysin uusiksi? Olemme käytettävissänne!

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

Katsotaan yhdessä, millaiselle korjaustyölle kiinteistössänne olisi tarvetta. Meillä on toimisto Vaasassa, mutta palvelemme sinua tarvittaessa koko Pohjanmaan alueella. Lisäksi jos taloyhtiönne haluaa rakennusmestarin valvomaan taloyhtiössänne toteutettavia korjaushankkeita, olemme käytettävissänne.