Palvelut

Korjausrakentaminen

Monimuotoista korjausrakentamista ja remontointia yli 20 vuoden kokemuksella ja rakennusmestarin tuomalla varmuudella

Teemme monimuotoista korjausrakentamista. Tyypillisiä urakoita ovat esimerkiksi toimisto- ja liiketilojen muutostyöt sekä asuntojen ja kiinteistöjen remontit. Meiltä saat halutessasi kaikki korjausrakentamisen palvelut yhdestä osoitteesta. Vuosien varrella olemme remontoineet useita kymmeniä asuintaloja ja toimitiloja, toteuttaneet rakennusten peruskorjauksia ja myös rakennusten käyttötarkoitusten muutoksia muuttuneeseen tarpeeseen. Kattava kokemus erilaisista rakennusteknisistä haasteista takaavat onnistuneet projektit laajuudesta riippumatta – ota yhteyttä ja selvitämme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiinne!

Referenssit

Korjausrakentaminen

Autamme sinua hankkeesi kanssa alusta loppuun – suunnittelusta ja lupa-asioista aina toteutukseen asti. Kanssamme saat projektisi valmiiksi aidosti avaimet käteen- periaattella.

Kodissani havaittiin laajamittainen ja jopa vuosikymmeniä jatkunut kosteusvaurio. Otin yhteyttä Rakennuspalvelu Viiruun, ja jo seuraavalla viikolla työt olivat täydessä käynnissä. Työn edetessä oli helppo todeta rakennusmestarin ja muun tiimin huipputason asiantuntevuus, ja lopulta haastava projekti saatiinkin maaliin niin, että keittiö oli jälleen näyttävämpi kuin koskaan. Vahva suositus!

Picture of Ossi Nyqvist
Ossi Nyqvist

Vaasa

Tarjouspyyntö

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso myös muut palvelumme

Rakentajille ja taloyhtiöille

Rakennusvalvonta, rakennuspiirustukset…

Kylpyhuoneremontit

Laadukas kylpyhuoneremontti tarvitsee tekijäkseen ammattitaitoisen osaajan.

Erikoistilarakentaminen

Vahva osaamisemme tulee parhaiten esille haastavissa korjausrakentamisen kohteissa, joissa rakennetaan toimivan ympäristön keskellä.

Projektin johto / Vastaava mestari

Tilaa meiltä kokenut rakennusmestari projektin johtajaksi, ja takaa hankkeesi onnistuminen!

Sisustussuunnittelu

Meiltä saat halutessasi koko paketin remontin suunnittelusta toteutukseen.

Toimitilojen remontti

Teemme monimuotoista korjausrakentamista.

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

Katsotaan yhdessä, millaiselle korjaustyölle kiinteistössänne olisi tarvetta. Meillä on toimisto Vaasassa, mutta palvelemme sinua tarvittaessa koko Pohjanmaan alueella. Lisäksi jos taloyhtiönne haluaa rakennusmestarin valvomaan taloyhtiössänne toteutettavia korjaushankkeita, olemme käytettävissänne.