Palvelut

Toimitilojen remontti

Remontilla yrityksesi tiloista jokainen neliö tehokäyttöön! Toiminnan kehittyessä ja tarpeiden muuttuessa toimitilojen uudelleen suunnittelu ja remontointi on paras tapa parantaa viihtyvyyttä ja ennen kaikkea tilojen toiminnallisuutta.

Olemme toteuttaneet kymmenien toimitilojen uudistuksia ja pintaremontteja! Ota yhteyttä ja kerro meille tilojesi haasteista – suunnitellaan yhdessä tiloista jälleen toimiva kokonaisuus.

Yritystoiminnan kehittyessä ja esimerkiksi henkilökunnan lisääntyessä toimitilat muodostuvat nopeasti haasteeksi. Ennen kuin etsit täysin uusia tiloja, kannattaa harkita nykyisten tilojesi päivittämistä ja tilankäytön tehostamista – tarpeille löytyy usein toimiva ratkaisu, joka on suurempaan tilaan muuttamiseen verrattuna huomattavasti kustannustehokkaampaa. Saat meiltä käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen toimitilojesi optimointiin, ideoidaan yhdessä tiloista taas toimivat!

Autamme myös mielellämme pienemmissä hankkeissa kuten tilojen modernisoinnissa pintaremontin avulla. Remontointi kannattaa aina – päivittämällä tilat nykyaikaisiksi, nostat paitsi tilojen arvoa, lisäät myös huomattavasti tilojen viihtyvyyttä työntekijöidesi kannalta. Samalla uudistettu ilme viestii asiakkaillesi laatua, arvomaailmaa, ja vahvempaa brändikokemusta.

Toimitilojen remontointi vaatii paitsi terävää suunnittelijan silmää, myös kokonaisvaltaista rakennusosaamista; purku- ja jätteiden käsittelystä seinien rakentamiseen, kattorakenteiden muutoksiin, sähkö- ja LVI- töihin asti.
Rakennuspalvelu Viiru auttaa avaimet käteen- periaatteella suunnittelusta aina sisustukseen saakka, jolloin projektisi pysyy tehokkaana ja kustannustehokkaana.

Tarjouspyyntö

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso myös muut palvelumme

Rakentajille ja taloyhtiöille

Rakennusvalvonta, rakennuspiirustukset…

Korjausrakentaminen

Teemme monimuotoista korjausrakentamista.

Kylpyhuoneremontit

Laadukas kylpyhuoneremontti tarvitsee tekijäkseen ammattitaitoisen osaajan.

Erikoistilarakentaminen

Vahva osaamisemme tulee parhaiten esille haastavissa korjausrakentamisen kohteissa, joissa rakennetaan toimivan ympäristön keskellä.

Projektin johto / Vastaava mestari

Tilaa meiltä kokenut rakennusmestari projektin johtajaksi, ja takaa hankkeesi onnistuminen!

Sisustussuunnittelu

Meiltä saat halutessasi koko paketin remontin suunnittelusta toteutukseen.

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

Katsotaan yhdessä, millaiselle korjaustyölle kiinteistössänne olisi tarvetta. Meillä on toimisto Vaasassa, mutta palvelemme sinua tarvittaessa koko Pohjanmaan alueella. Lisäksi jos taloyhtiönne haluaa rakennusmestarin valvomaan taloyhtiössänne toteutettavia korjaushankkeita, olemme käytettävissänne.