Palvelut

Rakentajille ja taloyhtiöille

Onko taloyhtiössäsi suunnitteilla saneerausprojekteja, tai tarvitsetteko esimerkiksi teknisen isännöitsijän palveluita tueksi taloyhtiön korjaustarpeiden arviointiin? Olemme käytettävissä!

Historiamme aikana olemme toimineet kumppanina kymmenille taloyhtöille ja rakennuttajille. Olemme erityisen ylpeitä maineestamme luotettavana kumppanina alalla – tule sinäkin uudeksi kumppaniksemme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Taloyhtiö on velvollinen järjestämään osakkeenomistajan remonttien valvonnan. Valvonnan järjestämiseen kannattaa ottaa kumppaniksi kokenut yritys, jolla on riittävä kyvykkyys hahmottaa kiinteistöjen ja infrastruktuurin kunto kokonaisvaltaisesti. Me autamme mielellämme.

Valvomme myös pesuhuoneremontteja, jotka vaativat erityistä tarkkuutta ja tarvittavat sertifioinnit. Suoritamme kiinteistöihin säännöllisiä valvontakäyntejä sopimuksen mukaan, ja mittaamme tarvittaessa esimerkiksi kosteustasoja, ja teemme vesieristystarkastuksia. Mahdollisien remonttien päätyttyä laadimme aina valvontapöytäkirjan jonka liitteenä on laadukkaita ja informatiivisia valokuvia remontin vaiheista, sekä kattava vesieristystarkastuspöytäkirja.

Ota yhteyttä, ja räätälöidään taloyhtiösi tarpeita vastaava kokonaisuus!

Tarjouspyyntö

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso myös muut palvelumme

Korjausrakentaminen

Teemme monimuotoista korjausrakentamista.

Kylpyhuoneremontit

Laadukas kylpyhuoneremontti tarvitsee tekijäkseen ammattitaitoisen osaajan.

Erikoistilarakentaminen

Vahva osaamisemme tulee parhaiten esille haastavissa korjausrakentamisen kohteissa, joissa rakennetaan toimivan ympäristön keskellä.

Projektin johto / Vastaava mestari

Tilaa meiltä kokenut rakennusmestari projektin johtajaksi, ja takaa hankkeesi onnistuminen!

Sisustussuunnittelu

Meiltä saat halutessasi koko paketin remontin suunnittelusta toteutukseen.

Toimitilojen remontti

Teemme monimuotoista korjausrakentamista.

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy tarvitsemaasi palvelua!

Katsotaan yhdessä, millaiselle korjaustyölle kiinteistössänne olisi tarvetta. Meillä on toimisto Vaasassa, mutta palvelemme sinua tarvittaessa koko Pohjanmaan alueella. Lisäksi jos taloyhtiönne haluaa rakennusmestarin valvomaan taloyhtiössänne toteutettavia korjaushankkeita, olemme käytettävissänne.