Rekry

Yhdessä kohti huippusuorituksia!
Meillä on innovatiivinen, pieni, mutta avoin työyhteisö, jossa viihdytään pitkään. Osa työntekijöistämme ovat olleet palveluksessamme yli 10 vuotta. Haluamme panostaa henkilöstömme ammattitaitoon ja hyvinvointiin. Tarjoamme mukavan työyhteisön, monipuolisia projekteja, kilpailukykyisen palkan työsuhde-etuineen sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kanssamme.

Tavoitteena suomen paras työ-ympäristö

Rakennusliike Viiru haluaa olla aidosti moderni, innovatiivinen ja esimerkillinen rakennusliike. Tämä tarkoittaa, että projektin läpiviennin prosessit täytyy olla hiottuna huippuunsa. Toimivat prosessit johtavat lopulta toimivaan ja stressittömään työ-ympäristöön – suunnitelmallisuus ja toimiva työnjohto tarkoittaa lopulta sitä, että Sinä työntekijänä olet aina kartalla projektista ja kokonaiskuvasta.

Arvojemme ytimessä on työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys. Rakennusalan työ-ympäristön tyypillisimpiä ongelmia ovat arvaamattomuus ja projektinjohdon osaamattomuus, jolloin arki on herkästi kaoottista. Rakennuspalvelu Viirun toiminta on suunniteltu niin, että kaiken keskiössä on työntekijöidemme viihtyvyys – vain tyytyväiset työntekijät mahdollistavat lopulta tyytyväiset asiakkaat. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Miksi töihin viirulle?

Joustava, avoin ja nykyaikainen työympäristö viihtyvyytesi varmistamiseksi

Joustavuus

Modernina yrityksenä olemme ylpeitä siitä, että mahdollistamme työntekijöillemme aidosti joustavan työtavan. Meille on tärkeää, että saat sovitettua kiireisen arkesi työnteon suhteen mahdollisimman tasapainoisesti.

Innovatiivinen ja esimerkillinen rakennusalan yritys

Hyödynnämme työssämme viimeisimpiä alan standardeja niin työturvallisuuden, tekniikan kuin prosessienkin puolesta. Käytössämme ovat viimeisimmät modernit digitaaliset järjestelmät, joilla mahdollistetaan kitkaton arki.

Toimiva työyhteisö

Tule sellaisena kuin olet! Työyhteisömme on avoin ja nykyaikainen ilman hierarkioiden tuomaa vastakkainasettelua – huumorintajuisen ja rennon tiimimme kanssa tulevat kaikki toimeen. 

Avoin hakemuslomake

Etsimme jatkuvasti lisää osaavia ammattilaisia kasvaviin riveihimme. Jätä meille rohkeasti näköisesi hakemus. Meitä kiinnostaa minkälaisten projektien kanssa olet työskennellyt, sekä erityisesti minkälaiset työt sinua kiinnostavat tulevaisuudessa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.